Nissan presenta un nou JUKE bi-to per a millorar les opcions de personalització del client

888

Tecnologia d’última generació, portes pintades a mà i vibrants combinacions de colors

Actualitat Diària

Mitjançant tecnologia d’última generació, portes pintades a mà i vibrants combinacions de colors, Nissan fa realitat les opcions bi-to que destaquen la personalitat del JUKE.

Una combinació bi-to aporta al JUKE el seu aspecte inconfusible i ajuda als conductors a expressar el seu propi estil a la perfecció.

L’equip responsable de les pintures bi-to

La tasca de desenvolupar la completa gamma de colors de carrosseria ha recaigut en l’estudi de disseny de color de Nissan, amb seu en Nissan Design Europe (NDE), Londres, mentre que la fàbrica de Sunderland s’ha encarregat del precís procés de pintura. L’equip de NDE a Londres, liderat per Lesley Busby, directora de Color de NDE, va identificar els colors i va desenvolupar combinacions bi-to per a crear tota la paleta de colors del JUKE. Clare Berrington, directora del taller de pintura en Nissan Sunderland, va ser la responsable de garantir que els colors es reproduïren i s’aplicaren de manera precisa en el JUKE de cada client.

Lesley, Clare i els seus respectius equips van treballar durant més d’un any abans de pintar el primer cotxe mitjançant un rigorós procés de prova amb l’objectiu de garantir la precisió del color.

Una forma artística d’alta tecnologia

En treballar amb mesures inferiors a l’ample d’un cabell, la precisió microscòpica resulta clau per a l’èxit, per la qual cosa Nissan ha elevat el procés de pintura d’un vehicle a la categoria d’art.

Existeixen especificacions precises sobre com ha de quedar el color en el cotxe, quanta pintura cal usar i la qualitat de la pintura necessària.

Mitjançant tecnologia d’última generació, portes pintades a mà i vibrants combinacions de colors, Nissan fa realitat les opcions bi-to que destaquen la personalitat del JUKE.

Per a garantir un acabat impecable en totes les unitats, es necessita un rigorós règim de neteja. Cal eliminar acuradament els brins més minúsculs de pols per a garantir que es puga aplicar la pintura sobre una superfície perfecta. Els operaris del taller de pintura també usen roba sense pelussa per a evitar contaminar l’entorn i s’usa il·luminació especial perquè els inspectors altament qualificats identifiquen i eliminen qualsevol imperfecció abans de completar el procés.

Clare Errington ha comentat: “Hem d’adaptar-nos per a cobrir les necessitats canviants dels clients. Els nostres clients ens marquen la direcció, ens indiquen el bons que hem de ser i com hem de complir les seues expectatives. La línia de producció és una fusió entre robots i humans que treballen en harmonia per a aconseguir la perfecció per als nostres clients. El resultat final és la combinació perfecta de precisió tecnològica i artesania per a produir un JUKE sorprenent i inconfusible que reflectisca els gustos de cadascun dels nostres clients”.

Aquest procés es reflecteix en la riquesa de cada opció bi-to i promou l’atenció al detall en tots els aspectes, mentre que la carrosseria de cada JUKE bi-to rep una sèrie completa de tractaments. Des de la imprimació per electrorrevestiment i l’acurat procediment d’immersió fins a l’aplicació de segellador i pintura per als baixos, cada etapa s’optimitza per a aconseguir la combinació perfecta de durabilitat i bellesa.

En els quatre tallers de pintura d’última generació de Nissan Sunderland instal·lats en el marc d’una inversió de 111 milions d’euros per al JUKE, els operaris qualificats de Nissan apliquen diverses capes de pintura al JUKE. El procediment d’alta tecnologia garanteix que cada vehicle isca de fàbrica amb un aspecte brillant i cridaner, a joc amb la seua personalitat atrevida.

Clare afig: “En Nissan posem el nostre cor i la nostra ànima en el llançament de nous models i tenim sensació de propietat i lleialtat cap al cotxe. Estem molt orgullosos del nostre treball, especialment amb un vehicle com el JUKE, en el qual resulta vital plasmar la seua personalitat mitjançant colors dinàmics, que són el centre del seu atractiu”.

Personalització atrevida per a cobrir les necessitats canviants del client

Lesley Busby comenta: “Per al JUKE de segona generació, volíem aconseguir un aspecte i una sensació més madurs. Estem segurs que el JUKE no sols defensa el seu propi estil, sinó que ara també permet que el propietari el potencie”.

Les combinacions bi-to són una tendència de color que està ressorgint entre els compradors de cotxes; el 30% dels clients trien una combinació de pintura bi-to per al seu nou JUKE; la més popular és Pearl White amb sostre negre.

La tendència bi-to està impulsada per la necessitat de personalització, ja que els conductors volen expressar el seu propi estil únic a través dels seus vehicles.

Segons Javier Moraleda, Responsable de Producte de JUKE en Nissan Ibèria “Els nostres estudis amb clients demostren que el disseny i la personalització sempre han sigut els motius de compra més importants per als conductors del Nissan JUKE, des que es va presentar en 2010. Amb el llançament del nou model, hem escoltat als nostres clients incorporant en el 100% dels graus Tekna i N-Design les combinacions de color bi-to, la qual cosa sens dubte resulta en un major atractiu i satisfacció per a tots ells”.

Per a satisfer la demanda dels clients, Nissan va desenvolupar una paleta de colors exteriors única que va suposar mesos de disseny, planificació i enginyeria. Ara Nissan ofereix 11 colors de carrosseria, en combinació amb tres colors de sostre, la qual cosa representa un total de 15 combinacions de colors bi-to.

Tots ells han sigut seleccionats exclusivament per al JUKE, inclòs el seu color insígnia, el Fuji Sunset.

Els clients poden triar fàcilment la seua combinació favorita utilitzant el configurador del JUKE, que ofereix una vista de 360 graus de l’opció de color exterior seleccionada.

Clare ha afegit: “El color i l’acabat són una part clau de la personalitat d’un cotxe, per la qual cosa les 11 opcions de color de la carrosseria i les 15 combinacions bi-to del JUKE oferiran suficients opcions per a atraure a tots els clients”.

Lesley conclou: “El Nissan JUKE continua superant els límits del disseny únic i atrevit, mantenint la posició de “xiquet rebel” de la família Nissan gràcies al seu comportament esportiu: un cotxe compacte, però amb un gran caràcter. La combinació del treball dels artesans i la tecnologia d’última generació permet que aquesta personalitat inconfusible es transmeta a tot el vehicle”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací