Naturgy permet a més de 332.000 clients domèstics de la Comunitat Valenciana ajornar les seves factures d’electricitat i gas

663

Actualitat Diària

Naturgy s’ajornarà el pagament de les factures d’electricitat, gas i serveis de tots els seus clients domèstics que s’emetin a partir d’ara. L’objectiu és mitigar l’efecte de virus en l’economia familiar davant l’increment de l’consum domèstic, derivat de l’confinament de la població ordenat pel Govern per intentar frenar la corba de contagis d’aquesta pandèmia.

La companyia estén l’abast d’aquesta iniciativa a tots els seus clients domèstics amb tarifes liberalitzades, després posar-la en marxa inicialment per a pimes i autònoms, mesura que els està ajudant a pal·liar l’impacte en els seus ingressos de l’aturada econòmica i comptar amb més liquiditat durant els propers mesos.

La companyia també ha ampliat el període de carència d’aquestes factures fins a 6 mesos a l’estendre el termini de pagament de les factures meritades fins a juny de 2020 i passar-les a l’cobrament a partir del mes d’octubre de 2020, facturándolas a continuació en 12 pagaments iguals durant els següents mesos.

En concret, les factures dels consumidors domèstics, pimes, micropimes, autònoms o petits negocis, que s’acullin a aquest pla d’ajuda llançat per la companyia, podran ser abonades fins a setembre de 2021. Naturgy es farà càrrec de el cost d’aquestes factures durant aquests mesos, finançant als seus clients sense interessos, i permetent així flexibilitat el pagament de l’energia.

Més de quatre milions de clients domèstics de Naturgy poden acollir-se a aquesta alternativa que ofereix la companyia, a l’igual que els 250.000 pimes i autònoms que té el grup en cartera. En el cas de la Comunitat Valenciana, aquesta mesura beneficiarà 332.619 clients domèstics i 14.439 pimes i autònoms. Per accedir a aquesta ajuda els clients interessats han de sol·licitar aquest ajornament de l’pagament de les factures a través de la secció de “Àrea Clients” de la pàgina web de la companyia.

El president de Naturgy, Francisco Reynés, ha explicat que “la crisi està durant més del que s’esperava i tots hem de contribuir tant en la gestió de la pandèmia com en l’aspecte econòmic de les famílies i empreses de país. Estem llançant iniciatives en aquest sentit i seguirem fent-ho mentre continuï la crisi. No pararem “.

Reynés ha afegit que “aquesta iniciativa busca que tant els clients domèstics, com les pimes i els autònoms, puguin gestionar la seva liquiditat i ingressos a mitjà termini i aconsegueixin suportar aquest període amb una mica més de facilitat dins de la gravetat de la situació”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací