Morella presenta les XVII Jornades de la Trufa al Centre de Turisme de Castelló

585

Actualitat Diària

Morella presenta les XVII Jornades gastronòmiques de la Trufa Morella-Els Ports al Centre de Turisme de Castelló, amb la participació de la Diputada Provincial de Turisme, Virginia Martí i la directora del CDT Castelló, Esther Labaig. Així, aquestes jornades, les quals s’inauguren el 31 de gener, donaran a conéixer els diferents plats i menús que ofereixen els restaurants de la zona. Les jornades s’allargaran fins al 15 de març i acolliran activitats gastronòmiques com degustacions, tallers i showcookings centrades en el diamant negre dels Ports. Així, aquestes jornades engloben també el festival gastro-literari Morella Negra com la trufa els dies 14, 15 i 16 de febrer.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta edició de les Jornades de la Trufa destaca per tindre fins a sis showcookings i altres degustacions per a donar a conéixer aquest producte característic de la nostra comarca”. A més, l’edil ha comentat que “aquestes jornades s’han arrelat a Morella i la comarca dels Ports, compleixen la seua 17a edició amb activitats que compten amb molta participació tant per part del gremi de la restauració com el públic general”. Finalment, ha explicat que “el festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa també millora cada any amb les xerrades, presentacions i taules redones sobre novel·la negra, combinades amb les degustacions del diamant negre dels Ports”.

En aquesta edició de les Jornades de la Trufa participaran El Faixero de Cinctorres, Restaurante-Pizzeria Lola, Mesón del Pastor, Casa Roque, Cardenal Ram, La Fonda, Vinatea, Daluan, La Fonda Moreno de Morella, L’Escudella i La Taverna del Forn de Vilafranca.

V edició de Morella Negra com la Trufa

Cal destacar que dins de les XVII Jornades de la Trufa se celebra el festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa. Aquesta serà la V edició del festival, el qual combina el gènere literari de la novel·la negra amb degustacions de pinxos de trufa i tasts de vins. Així, Morella Negra concentra cada any a diferents personalitats literàries d’aquest gènere novel·lístic per a realitzar presentacions de llibres, taules redones i conferències al voltant d’aquesta. Participaran en la present edició autors destacats com Ana Lena, Eduard Palomares o Roger Rubio.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací