Morella celebrarà Carnestoltes el 29 de febrer amb una desfilada i discomòvil a l’Espai Firal

641

Actualitat Diària

Morella es prepara per a acollir a centenars de persones durant el Carnestoltes 2020 el pròxim dissabte 29 de febrer. La festa de les disfresses és una data marcada al calendari festiu morellà, on cada any es reuneixen més de 2.000 persones entre morellanes, morellans i visitants que omplin de festa i color els principals carrers de la ciutat. Així, les desfilades de disfresses infantil i sénior són els principals actes durant la vesprada i l’Orquestra Kondor posarà el punt final a l’Espai Firal.

Carnestoltes a Morella és una celebració amb activitats per a tots els públics, així, la regidora de Joventut i Infància, Judit García, ha destacat que “Carnestoltes és una festa molt participativa on les desfilades de disfresses són les activitats centrals del cap de setmana”. Així, l’edil ha explicat que “després de l’èxit de l’actuació musical dels anys anteriors, hem volgut continuar i repetir amb una orquestra a l’Espai Firal”. Judit també ha comentat que “en finalitzar la desfilada infantil, hi haurà xocolatada i inflables per als xiquets i xiquetes”. Finalment, ha volgut “animar a morellanes, morellans i visitants en participar en el Carnestoltes 2020 que serà una gran festa amb molt d’ambient al carrer”.

Programació de Carnestoltes de Morella
El dissabte 29 de febrer, és el dia on es concentren la majoria de les activitats de Carnestoltes a Morella. D’aquesta manera, a les 16.30 hores comença la desfilada de disfresses infantil des de la Plaça Colom. A continuació, a l’Espai Firal hi haurà xocolatada i inflables per als xiquets i xiquetes amb la col·laboració de l’Associació de Mares i Pares.

La desfilada de disfresses és a les 20.00 hores des de Sant Miquel. A les 0.30 hores, actuació de l’Orquestra Kondor a l’Espai Firal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací