La Fase 2 retorna la gent a les platges de Moncofa

784

L’Ajuntament ha precintat les zones de dutxes, parcs infantils i àrees esportives per de previndre al màxim qualsevol risc de contagi

Actualitat Diària

Moncofa ha obert este dilluns 1 de juny les platges aplicant totes les normes de seguretat i d’acord amb el compliment de l’inici de la fase 2 de desescalada. L’Ajuntament ha precintat les zones de dutxes, parcs infantils i àrees esportives amb la condició de previndre al màxim qualsevol risc de contagi i aplicarà totes les mesures indicades a nivell sanitari i preventiu indicats pel Govern i la Generalitat.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha assegurat que “amb tan poc temps per a aplicar les directrius que ens arriben des de les autoritats superiors no hem pogut més que treballar al màxim perquè les platges òbriguen amb totes les garanties. Des de l’Ajuntament portem temps treballant en esta posada a punt perquè les nostres platges mostren el millor estat per a tots els que vinguen a gaudir-les”.

En eixe sentit, l’alcalde ha explicat que “segons avance la desescalada i hi haja més mobilitat també esperem que hi haja més visitants. En esta primera setmana esperem que les platges estiguen més tranquil•les i puguem anar comprovant el funcionament per a continuar implementant totes les millores que hi siguen necessàries”.

L’Ajuntament de Moncofa ha difós en els seus canals de xarxes socials els cartells informatius ‘En esta platja anem al segur’ de la Generalitat amb les recomanacions davant el covid-19 per a gaudir d’unes platges segures en la Comunitat Valenciana.

Alós Valls ha fet una crida a “la prudència de tots, al sentit comú i al compliment de les normes perquè siga possible avançar, junts hem d’aconseguir mirar cap avant amb seguretat”.

Cal assenyalar que entre aqueixes recomanacions està la de mantindre una distància de 2 metres entre banyistes, utilitzar màscares si no es pot mantindre aqueixa distància, utilitzar calçat per a evitar el contacte amb la superfície, no tirar burilles i deixalles a la platja i respectar la senyalització i les indicacions a la platja.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací