Mercadona ven 65.000 paquets diaris de Rosquilletes, dels quals 33.388 són amb pipes

824

Són un aliment tradicional propi de la Comunitat Valenciana i que, a poc a poc, s’està estés a la resta de la geografia espanyola

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, embene 65.000 paquets diaris de Rosquilletes, snacks enfornats de pa, en les seues diferents varietats. Les preferides pels “Caps” (clients) són la varietat Rosquilletes amb Pipes, de la qual es venen 33.388 paquets en tota la cadena de supermercats, seguides de les de Formatge.

Les Rosquilletes són un aliment tradicional propi de la Comunitat Valenciana que, a poc a poc, s’ha estés a la resta d’Espanya, on se les denomina de manera diferent depenent de la zona: snacks, palets de pa enfornats o bastonets de pa.

Elaborades pel Proveïdor Totaler Anitin en les seues instal·lacions de Carlet (València), la companyia ofereix diferents varietats disponibles en tota la cadena com les Rosquilletes amb Pipes o Rosquilletes amb Formatge; encara que també es disposa amb Fruita seca i Cereals i Espelta. En algunes botigues situades en Comunitat Valenciana, el client també pot trobar especialitats com les Rosquilletas Forn, fruit del compromís de la companyia per adaptar-se als gustos i hàbits de la zona.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací