Mercadona incrementa les vendes de pastilles de xocolate en un 60% per la quarantena

673

La companyia compta amb més de 40 referències disponibles segons els hàbits i costums de la zona on se situe la botiga

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa un 60% les vendes de pastilles de xocolate pels canvis d’hàbits del consumidor, ja que ara “El Cap” (client) aprofita la seua estada a casa per a dedicar més temps a cuinar i elaborar rebosteria i a més “picoteja” més entre hores. La companyia compta amb més de 40 referències diferents de pastilles de xocolate, disponibles segons els hàbits i costums de la zona on se situe la botiga.

D’entre tot l’assortiment de pastilles de xocolate, producte que el client sol consumir 1 o 2 unces després dels menjars, entre hores o mesclar amb altres productes com iogurt, coques, pa o brioixeria, destaquen les tauletes per a fondre i gotes de xocolate, principalment per a l’elaboració de rebosteria; i el xocolate en porcions, per a prendre amb el café o racionalitzar el seu consum.

Aquest producte, derivat del cacau i elaborat per més de 10 proveïdors diferents, es caracteritza per ser una bona font d’energia, contindre gran quantitat de vitamines i minerals com a fòsfor, magnesi, ferro, potassi, calci, i substàncies antioxidants com els flavonoides. És un aliment estimulant a causa de la presència de teobromina, que en menjar-ho genera una sensació de plaer i benestar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací