Mercadona ven 27 immobles a MDSR Investments per més de 100 milions d’euros

568

L’operació va començar el mes de juliol passat de 2020, quan el paquet de propietats es va posar a la venda en concepte ‘sale&leaseback’

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats, ha venut 27 immobles a MDSR Investments com a part del projecte de vendes per a accelerar la renovació dels seus espais físics. “Forma part de l’estratègia que la companyia porta en marxa des de març de 2020, quan va posar a la venda un altre paquet de botigues, amb l’objectiu de canviar rajoles per euros per a accelerar la brutal transformació en la qual està immersa i que preveu culminar en 2023”, va apuntar Marco Tamarit, director d’Inversions i Tresoreria de Mercadona.

La venda, liderada per la consultora Savills Aguirre Newman i iniciada fa just un any, s’ha saldat per més de 100 milions d’euros. Salvador González, director nacional d’inversió Retail en la consultora, va assegurar que aquesta operació demostra que l’alimentació “interessa a inversors **internacionals en ubicacions més enllà de les principals ciutats com Madrid o Barcelona”.

Per part seua, MDSR Investments, amb aquesta compra, ja compta amb 63 actius en el mercat ‘retail’ espanyol. Per a Annalaura Benedetti, Country Manager per a Ibèria: “Aquesta operació cerca reforçar la posició del nostre grup en segment retail, i particularment en l’alimentació, on anem apostant forta des de 2017, un sector en el qual confiem i on continuem cercant oportunitats per a consolidar el nostre creixement”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací