Mercadona compra més de sis tones d’all sec d’orige nacional per a la campanya d’enguany

598

Actualitat Diària

L’aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, ha provocat que la companyia hagi comprat 6.500 tones d’all sec d’origen nacional per a la campanya d’enguany. Es tracta d’un all de la varietat habitada, disponible en la secció Fruita i Verdura, i que es comercialitza en una malla de 400 grams i de 250 grams.

La companyia, que va vendre en 2019 aproximadament 6.000 tones d’all sec, treballa sempre amb proveïdors d’origen nacional per a oferir aquest producte en totes les seves botigues. En concret, amb J.A. Corell SL, situat en Minaya, (Albacete); Produccions Agrícoles Cordoveses SL, situat en Cabra (Còrdova); Cebes Tara SL, situat a Requena (València); SDAD Coop. del Camp Sant Isidre El Sant i Activitats de Producció i Comercialització La Veguilla, situats aquests dos en Les Pedroñeras (Conca).

Compromesos amb els productes d’origen nacional

En 2019 les compres de Mercadona a Espanya van aconseguir un valor superior als 19.970 milions d’euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dóna suport a la iniciativa del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació “Fruites i Verdures de temporada”.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s’emmarca en la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària i està impulsat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací