Mercadona aposta pel producte local i preveu comprar 18.200 tones de pimentó roig d’origen nacional

846

La companyia, adherida al Codi de Bones Pràctiques, col·labora amb 10 proveïdors repartits per diferents comunitats

Actualitat Diària

L’aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar aproximadament 18.200 tones de pimentó roig d’origen nacional en 2020, xifra que representa un 17% més que en 2019, quan la companyia va comprar al voltant de 15.500 tones.

Per a proveir d’aquest producte a la secció de Fruita i Verdura de les més de 1.600 botigues, la companyia col·labora durant tot l’any amb més de 10 proveïdors locals, els camps dels quals se situen a Andalusia, Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Navarra i Canàries.

Compromesos amb els productes d’origen nacional

En 2019 les compres de Mercadona a Espanya van aconseguir un valor superior als 19.970 milions d’euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, *Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a la iniciativa del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació “Fruites i Verdures de temporada”.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s’emmarca en la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària i està impulsat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací