Martínez (PSPV) pregunta al PP si el seu model de vacunació “es igual que el de Madrid o Andalusia”

411

Actualitat Diària

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha instat avui el PP a “abandonar la crítica kamikaze” i li ha preguntat si el seu model de vacunació “és el d’Andalusia o Madrid, on governen els populars i s’ha hagut d’interrompre la vacunació a causa d’una nefasta planificació”. Així ho ha manifestat Martínez en resposta al diputat del PPCV José Juan Zaplana, i ha lamentat que “pretengui ignorar la realitat que la Comunitat és la tercera autonomia que més dosi ha administrat fins avui, més de 100.000”.

“El PP hauria de ser més prudent en les seves crítiques, perquè sembla oblidar que governa en la Comunitat de Madrid o a Andalusia, la falta de planificació ha estat més que evident i fins i tot ha obligat, en el primer cas, a paralitzar la vacunació”, ha considerat la portaveu socialista de Sanitat, que ha afegit que el PP “veu amb massa facilitat la palla en l’ull aliè”. “Si Zaplana pretén donar lliçons sobre protocols sanitaris, espero que no es basi per a això en els models madrileny i andalús, que han donat resultats lamentables”, ha afirmat.

En aquest sentit, Martínez ha subratllat que la immunització “és un tema és prou seriós com perquè el PP se centri d’una vegada per sempre i es deixi d’ocurrències i d’apostar per la crítica kamikaze”. “El Partit Popular està sumit en la irrellevància i ja no sap què criticar”, ha denunciat la diputada socialista, que ha lamentat que “ahir van esgrimir una falsedat sobre la vacunació a sanitaris del sistema privat, que sí que està previst que siguin vacunats quan els correspongui, i avui surten amb una nova ocurrència sense cap base”. “Només demanem al senyor Zaplana i al seu partit un mínim de prudència: menys soroll i confrontació i més responsabilitat”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací