Martínez (PSOE) defén l’actuació a l’Hospital de Campanya enfront de les ratxes de vent

435

Actualitat Diària

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha instat avui el PP a “deixar de protegir a aquells que generen faules i mentides que angoixen a la societat valenciana en un moment difícil com aquest”, i ha assegurat que la decisió que es va adoptar ahir sobre l’hospital de campanya de València “va ser encertada i en tot moment es va garantir la seguretat dels pacients”. Així ho ha afirmat Martínez en resposta a les declaracions de la síndica del PP, Isabel Bonig, a qui ha preguntat si el model d’infraestructura hospitalària del PP és l’hospital Isabel Zendal de Madrid, “una caixa d’or buida i embolicada en un llaç a major glòria d’Ayuso”.

“La previsió amb la qual ha treballat aquest Consell des de l’inici de la pandèmia ha permès que ahir es disposés de les instal·lacions fixes en l’antic Hospital La Fe de València preparades per a atendre amb tota la seguretat als pacients de l’hospital de campanya”, ha destacat la portaveu socialista de Sanitat en Les Corts, que ha assegurat que “el criteri sempre ha estat la màxima seguretat dels valencians i valencianes” i que “la ràpida actuació del govern valencià demostra la planificació i la capacitat del nostre sistema sanitari, que compta amb els recursos suficients”. “Els hospitals de campanya són instal·lacions segures i no han sofert cap desperfecte, malgrat el vent, que ahir va elevar el nivell d’alerta meteorològica a groc, a pesar que alguns vulguin fer veure que era només ‘un vientecillo'”, ha afegit.

En aquest sentit, ha lamentat que el PP “segueixi obstinat a estendre en la Comunitat Valenciana la seva estratègia trumpista de faules i desinformació, amb la qual genera angoixa i por en la ciutadania en un moment especialment complicat, amb l’objectiu d’aconseguir rèdit polític”. Martínez ha considerat “indecent” que “el principal partit de l’oposició es llanci a generar notícies falses a emparar i fer costat als qui segueixen aquesta mateixa estratègia” i ha qualificat de “vergonya” que el PP menteixi fins i tot sobre la xifra de morts en la Comunitat en relació a la resta d’Espanya”. “Només demanem a la senyora Bonig que, d’una vegada per sempre, exerceixi una oposició a l’altura de les circumstàncies”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací