Grupo Cajamar obté la certificació Top Employer 2021

412

Actualitat Diària

El Grup Cooperatiu Cajamar ha obtingut la certificació Top Employer 2021 que li posiciona com una de les millors empreses per a treballar a Espanya. El primer grup financer cooperatiu del nostre país aconsegueix aquest reconeixement com a resultat de la seva aposta per situar a l’empleat en el centre de la seva activitat, així com de la posada en marxa d’iniciatives que busquen l’atracció i retenció del talent, i el foment de la conciliació familiar i laboral, entre altres aspectes.

Una acreditació que avala el compromís de la banca cooperativa Cajamar amb la cerca de l’excel·lència del seu equip professional, posada de manifest amb les millors pràctiques en les seves polítiques de Recursos Humans.

El programa de Top Employers Institute certifica a les organitzacions a través dels resultats registrats en el seu ‘HR Best Practices Survey’, anàlisi que realitza periòdicament sobre la base de temes com a gestió professional de persones, entorn de treball, adquisició de talent, aprenentatge, benestar i diversitat i inclusió. Enguany ha avaluat a més de 1.700 empreses en 120 països, que en conjunt impacten positivament en les vides de més de 7 milions d’empleats.

El director general de Recursos Humans de BCC-Grup Cajamar, Javier Rodríguez Jurado, ha destacat que aquesta certificació “reconeix el treball realitzat al llarg dels anys en el Grup Cajamar en la cerca i retenció de talent, situant en el centre de la nostra activitat als empleats, prioritzant el seu benestar i facilitant la conciliació entre la seva vida professional i personal”.

Per la seva part el conseller delegat de Top Employers Institute, David Plink, ha afirmat que, “malgrat els reptes i dificultats de l’any que hem viscut, que han causat un gran impacte en les empreses de tot el món, Cajamar ha demostrat el valor de posar als seus empleats en el centre del seu negoci”.

La banca cooperativa Cajamar també va obtenir l’any passat la certificació que l’acredita com a ‘Gran Lloc per a Treballar’, atorgat per la consultora Great Plau to Work®, líder en la identificació i certificació de ‘excel·lents llocs per a treballar’. Un altre reconeixement en l’àmbit de la gestió de persones i estratègia de negoci que representa una mostra més de la cultura laboral del Grup Cooperatiu Cajamar, generadora d’una confiança alta entre els seus empleats, basada en el respecte, el reconeixement i el desenvolupament professional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací