Martí destaca la constant aposta de UBE per la innovació, la seguretat i els projectes socials

523

Actualitat Diària

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la vicepresidenta de la institució provincial, Patricia Puerta, han visitat aquest matí les instal·lacions que UBE Corporation Europe té en el polígon del Serrallo, on han sigut rebuts pel president de la companyia, Bruno de Bièvre, a qui han acompanyat el director de Recursos Humans i RSC, Santiago Bretó; el cap de Relacions Institucionals, Pablo Cruz, i la Institutional & Public Relations Manager, Pilar Vilar.

Bruno de Bièvre ha explicat a José Martí i Patricia Puerta l’evolució d’una empresa que va nàixer en 1827 a la ciutat japonesa de UBE i que a Castelló té el seu gènesi en 1968, per la qual cosa aquest 2020 compliran ja 52 anys plenament assentats a la província, en la qual són un dels principals referents econòmics.

Martí i Puerta han conegut de primera mà els diferents nivells de producció i distribució de productes químics de valor afegit i a la creació de solucions tecnològiques i sostenibles per a satisfer les demandes de la indústria i les seues tendències del mercat. Després de realitzar una visita per diferents punts de l’empresa, han conegut al detall totes les inversions en innovació de processos i millores ambientals d’una companyia en continu creixement.

José Martí ha posat en valor “la implicació” de UBE Corporation Europe en l’economia i societat de la província de Castelló, així com “tot el que suposa l’empresa per a crear llocs de treball i la seua clara aposta per la seguretat, el medi ambient i la seua contribució als projectes solidaris i socials en la nostra terra”.

Tant José Martí com Bruno de Bièvre han incidit a més en la necessitat que empreses i institucions a la província vagen de la mà en la millora de les infraestructures que travessen la província de Castelló i la Comunitat Valenciana, com pot ser el Corredor Mediterrani.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací