Marta Barrachina afirma que amb el PP els castellonencs pagaran menys impostos

358

La presidenta provincial explica que “els autònoms menors de 35 anys tindran quota zero”

Actualitat Diària

“El Partit Popular és l’única garantia de canvi i l’únic partit que baixarà els impostos a tots els castellonencs però donant-los una millor sanitat i més serveis públics”. La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, subratlla la necessitat d’adoptar mesures a partir del pròxim 29 de maig “perquè tots els castellonencs tinguen més fàcil arribar a fi de mes, els autònoms, comerços i pimes puguen continuar alçant la persiana i els milers d’ocupacions que depenen de la indústria ceràmica tinguen futur”.

“Arribar a final de mes ja és un luxe. Els castellonencs no podem seguir així. Mereixem menys imposats per a viure millor, per això hi haurà quota zero per als autònoms menors de 35 anys i el 80% dels castellonencs seran els que menys imposats paguen d’Espanya. Aqueix és el canvi que mereixem. A més, se simplificaran els tràmits burocràtics perquè en tot moment un autònom o una pime sàpia com està la seua sol·licitud”, afirma la líder provincial del PP.

A més, des de la Diputació, “potenciarem els Centres Cedeixes amb nous serveis per a pimes, autònoms i persones a la recerca d’ocupació, i fomentarem la contractació de persones amb diversitat funcional”, indica Marta Barrachina.

“Només el Partit Popular garanteix que la província torne a generar riquesa i oportunitats, amb la reforma fiscal de Carlos Mazón al capdavant de la Generalitat i amb una Diputació que potencie les ajudes i els programes perquè els castellonencs puguen viure millor”, explica.

“El model de gestió del PP demostra que és possible baixar els impostos, invertir, millorar els serveis públics i quadrar els comptes”, subratlla la líder provincial del PP. “Mazón ha deixat clar que baixarà els impostos i activarà mesures per a ajudar a l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball, i des del PP de la província de Castelló farem el propi des de la Diputació”, afirma Marta Barrachina.

“El PP té experiència a gestionar en moments difícils i així ho tornarà a demostrar a partir del 28 de maig a la província de Castelló, en la Comunitat Valenciana i en el conjunt d’Espanya”, explica la líder provincial.

“La reforma fiscal que planteja el president regional, Carlos Mazón, contempla com a prioritat una baixada d’impostos per a tots i, especialment, per a les rendes més baixes”, indica Barrachina.

En concret, la reforma fiscal que planteja el PP en la Comunitat Valenciana afecta al tram autonòmic d’IRPF, a l’impost sobre patrimoni, a l’impost de successions i donacions i al de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats. “Mazón ho ha deixat ben clar, ja que es tracta d’una proposta tributària per a tota la Comunitat i l’objectiu de la qual és despertar l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball”.

“Es rebaixarà l’IRPF a tots els ciutadans, simplificar els trams i sobretot evitar el caràcter confiscatori, ja que ningú pagarà més del 50% de la seua renda”, tal com ha detallat el president regional.

“A la província de Castelló és urgent que s’adopten mesures que ajuden les famílies, autònoms i pimes a arribar a fi de mes. L’increment de preus que patim i la crisi en la ceràmica, amb més de 13.000 persones en ERTO i més de mil ocupacions destruïdes mitjançant ERO sense que el Govern de Sánchez faça res i sense arribar cap ajuda, demostren que no podem esperar més i que necessitem una gestió econòmica eficient amb mesures reals que solucionen els problemes que tenen els castellonencs”, assevera.

La president provincial subratlla que “la rebaixa d’impostos no està renyida amb la política social”. “El model de gestió eficaç del PP demostra que es poden baixar els impostos i augmentar la inversió en sanitat, fer un nou Hospital General a Castelló com mereixen els castellonencs i augmentar l’atenció als nostres majors amb places residències sostingudes per fons públics, ja que en els huit anys de govern de Puig no s’ha obert ni una sola residència a la nostra província”, conclou Barrachina.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací