Marco impulsa accions en origen en l’aeroport per a atraure turisme internacional a Castelló

820

L’alcaldessa i el director de Aerocas coordinen promocions perquè turistes estrangers gaudisquen dels grans atractius de la ciutat

Actualitat Diària

Si el dimecres l’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Turisme, va signar un conveni amb Renfe per a impulsar una aliança estratègica amb la finalitat d’atraure visitants durant tot l’any, ara ha sigut el torn de Aerocas, per a aprofitar l’aeroport de Castelló. Per aquest motiu, l’alcaldessa, Amparo Marco, acompanyada de la regidora de Turisme, Patrícia Puerta, han mantingut una reunió de treball amb el director generalde Aerocas, Serafí Bernat, per a coordinar accions puntuals de promoció en origen, sobretot, coincidint amb aquelles dates amb major activitat a la ciutat, com són les festes de la Magdalena, al març, o Escala a Castelló, a l’abril.

Aquesta aliança, segons la pròpia alcaldessa, “ens permetrà aprofitar al màxim l’aeroport perquè turistes d’altres països vengen a gaudir dels grans atractius que té Castelló”. En aquest sentit, des del Patronat Municipal de Turisme s’estudiarà la conveniència de comptar amb personal en l’aeroport coincidint amb l’arribada dels vols, per a promocionar la gastronomia de Castelló, les platges, les festes i tots aquells elements que poden resultar especialment atractius per als visitants.

El fet que un percentatge molt important de viatgers procedents d’Anglaterra haja repetit el trajecte “és un element clau a tindre en compte per a promocionar la ciutat en el propi aeroport en el moment en què arriben a la nostra província”, ha destacat Marco.

L’alcaldessa també ha manifestat que, a més, “molts dels visitants compten fins i tot amb segona residència en municipis del nord de Castelló, amb el que l’aeroport és un lloc òptim per a promocionar els esdeveniments que celebrem a la ciutat o les nombroses activitats que duem a terme durant tot l’any perquè s’animen a visitar-nos”.

Per part seua, el director general de Aerocas ha destacat que l’aeroport “és una eina al servei del territori i els ciutadans, d’ací la importància de teixir aliances que permeten traure el màxim rendiment de la infraestructura”.

En un altre ordre de coses, Marco ha convidat de nou a Bernat al fet que Aerocas estiga present en la II edició d’Escala a Castelló amb expositor propi, després de l’èxit de l’any passat, quan el primer dia pràcticament van esgotar tots els fullets promocionals dels les companyies que operen en l’aeroport. En la mateixa línia, l’alcaldessa els ha oferit un mostrador en Magdalena.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací