La Universitat Jaume I ofereix places vacants en vuit de les seues titulacions de grau

857

Les persones interesades han de presentar una sol·licitud telemàtica del 29 al 31 de juliol

Actualitat Diària

La Universitat Jaume I de Castelló obri del 29 al 31 de juliol de 2019 el termini per a sol·licitar alguna de les places vacants en primer curs per a vuit dels graus oficials que ofereix la universitat pública de Castelló en el curs 2019-2020, després de finalitzar el procés de convocatòria única de preinscripció.

A l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals es podrà optar a les places vacants dels graus en Arquitectura Tècnica; Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural, i Enginyeria Elèctrica.

A la Facultat de Ciències Humanes i Socials hi ha vacants en els graus en Humanitats: Estudis Interculturals, i Història i Patrimoni, mentre que a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, han quedat vacants en els graus en Finances i Comptabilitat, en Gestió i Administració Pública i en Turisme.

Les persones interessades han de presentar una sol·licitud telemàtica, amb la documentació acreditativa del compliment dels requisits d’accés, en l’adreça: https://www.uji.es/serveis/sgde/base/actual/procesos/preinscripcio/grau/vacants/. Els criteris d’aplicació de plaça seran els mateixos que els de preinscripció (convocatòria i nota). El dia 9 de setembre es publicarà en la pàgina web de l’UJI la relació d’estudiantat admès i exclòs. Les persones admeses s’hauran de matricular els dies 9, 10 i 11 de setembre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací