L’obra d’Histrión Teatro, La isla, i la pel·lícula Parásitos, espectacles en el Paranimf de l’UJI

797

Actualitat Diària

El Paranimf de la Universitat Jaume I obri les seues portes divendres 14 de febrer de 2020 a la companyia Histrión Teatro amb la seua obra La isla, dirigida per Juan Carlos Rubio, qui també és l’autor, i interpretada per Gema Matarranz i Marta Megías. La sessió començarà a les 20 hores, amb una durada de 70 minuts, amb un preu de 10€ i 8€ amb tarifa reduïda.

La Isla mostra com el teatre és el lloc meravellós per a veure tot això que no es veu o que no es vol veure, allò que es desitja i no ens atrevim a confessar, allò que fingim o ocultem. Tot allò que no ens perdonem, les coses de les quals no podem fugir i que estan emmascarades en culpes, juís, potser somnis: el dolor que s’instal·la en les nostres vides, i en el qual aquesta obra furga amb la força del teatre.

Nou cinema i la guanyadora dels Oscars: Parásitos

La programació continua dissabte 15 i diumenge 16 amb el cicle Nou Cinema, que aquesta setmana projecta el film sud-coreà Parásitos de Bong Joon-ho, guanyador de quatre Oscars en la cerimònia de diumenge (millor pel·lícula, director, guió i pel·lícula no anglesa). La projecció es realitzarà en versió original amb subtítols en castellà i tindrà lloc a les 19.30 hores dissabte i diumenge.

La pel·lícula, que també va obtenir la Palma d’Or en el Festival de Cannes 2019, conta la història d’una família amb problemes econòmics, els membres de la qual entren, poc a poc, a treballar per una casa adinerada. El començament d’un engranatge incontrolable, del qual ningú eixirà realment indemne.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací