L’IVF obté beneficis per cinquè any consecutiu i aconsegueix xifres rècord d’activitat

425

Actualitat Diària

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha indicat que “la defensa de la llibertat i la convivència són els pilars de qualsevol societat”.

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha visitat l’exposició “El terror a portada. 60 anys de terrorisme a Espanya a través de la premsa” a València. Mazón ha estat acompanyat del president de l’Associació d’Amics de la Fundació Manuel Broseta, Pablo Broseta, el rector de la Universitat Catòlica de València, José Manuel Pagán, a més de la secretària general del PPCV María José Catalá.

Mazón ha animat als ciutadans a visitar aquesta exposició. “Recordar l’esforç dels quals ens han precedit ens obligarà a cuidar el que tenim i no hem de perdre”.

Carlos Mazón ha agraït “aquesta mostra tan didàctica serveix perquè els ciutadans no ens oblidem de la història recent del nostre país per molt que hi hagi qui pretengui blanquejar aquest passat i per a no fer-nos oblidar a les víctimes del terrorisme. Persones com Manuel Broseta que va ser un lluitador per la llibertat o Miguel Ángel Blanco, que avui homenatgem en el 24è aniversari del seu assassinat, són herois als quals, com a país que es respecta a si mateix, hem d’honrar i recordar”.

“Ara que es parla de la memòria -ha continuat- és important que parlem de tot. També cal recordar l’esforç que ha fet molta gent perquè puguem gaudir de la democràcia plena com la que és l’espanyola. Això té a veure amb la nostra convivència i la nostra democràcia. Un dels primers passos que hem volgut donar la nova executiva del PPCV és reforçar el nostre compromís amb la llibertat i amb la democràcia”.

“El PPCV sempre estarà bolcat en la defensa de la memòria de tota aquesta gent que va perdre la seva vida en defensa de la llibertat i els valors de la democràcia en aquest país”, ha indicat.

Carlos Mazón ha afirmat que “estem en uns moments en què la llibertat d’expressió està en qüestió. Fixin-se el que ocorre a Cuba. Estem al costat d’un poble que sofreix la repressió i els atacs continus a la llibertat d’expressió i que lluita per ser lliure. La causa de la llibertat cal defensar-la a tot el món i aquí esperem que el nostre govern doni la cara. Vull aprofitar per a mostrar la meva solidaritat amb els periodistes detinguts “.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací