L’Ivace reconeix als majors distribuïdors francesos de productes ceràmics de la Comunitat en Cevisama’20

570

Actualitat Diària

Ivace Internacional celebra la segona edició dels ‘Ivace Awards for Tile of Spain Promotion’ amb els quals es reconeix la labor de prescripció dels majors distribuïdors i importadors de productes taulellers de lla Comunitat en mercats estratègics.

Aquesta iniciativa es realitza en estreta col·laboració amb el sector, a través de l’Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (Ascer) i la fira internacional Cevisama, organitzada per Fira València i la pròxima edició de la qual se celebra del 3 al 7 de febrer.

La directora general d’Internacionalització i directora adjunta de l’Ivace, María Dolores Parra, ha destacat el suport constant de la Conselleria d’Economia Sostenible al sector ceràmic i la voluntat d’ampliar la promoció internacional d’aquest important sector per a l’economia de la Comunitat Valenciana.

“Estem al costat del sector, treballant per a millorar el seu posicionament internacional i la seua competitivitat. En la pròxima edició de Cevisama celebrem la segona edició d’uns guardons amb els quals volem crear imatge de marca en mercats estratègics per al sector”, ha indicat.

Un Comité integrat per representants d’Ascer, Ivace i Cevisama i encapçalat pel president i pel secretari general adjunt d’Ascer, Vicente Nomdedéu i Alberto Echavarría, la directora general d’Internacionalització i directora adjunta de l’Ivace, María Dolores Parra, i el President de Cevisama, Manuel Rubert, ha seleccionat el mercat francés per a aquesta segona edició, per tractar-se del principal mercat de destine de les exportacions de paviment i revestiment ceràmic.

Cinc categories i deu premiats

Els Ivace Awards for Tile of Spain Promotion reconeixerà a 10 importadors francesos de 5 categories:

– Premi a la personalització en projectes d’interiorisme.
– Premi a la trajectòria empresarial en el mercat.
– Premi a l’expansió.
– Premi a la Fidelitat Marca Tile of Spain.
– Premi a la fidelització client.

L’objectiu és atraure a Cevisama ’20 als responsables d’importants empreses importadores per a reconéixer la labor que realitzen com prescriptors dels nostres productes al seu país d’origen, a més de que coneguen més empreses i millorar encara més la relació amb el producte de Castelló.

Els guardons seran entregats durant una gala en el transcurs de Cevisama ’20.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací