L’Ivace obri el termini per a la sol·licitud de les ajudes Xec Tutories Internacionalització

1290

Aquestes ajudes compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional en un percentatge del 50%

Actualitat Diària

Les empreses valencianes poden sol·licitar a partir de demà dimarts, 15 de gener, la convocatòria d’ajudes Xec Tutories d’Internacionalització amb la qual l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) facilita el desenvolupament d’un programa d’assessorament a les empreses de la Comunitat Valenciana en matèria d’internacionalització.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquestes ajudes s’emmarquen en el desenvolupament d’un programa específic d’assessorament a càrrec d’experts que col·laboren amb Ivace i que assessoren les empreses en diverses matèries rellevants del procés d’internacionalització.

“Donem suport amb fins al 90% dels costos de contractació del consultor o expert i facilitem a l’empresa un acompanyament que va de 30 hores a 8 mesos de durada, en temàtiques tan rellevants com l’inici a l’exportació, l’inici a la contractació pública internacional, la presentació d’ofertes en contractació pública internacional o el màrqueting digital internacional”.

“També estan incloses les tutories per a la revisió d’estratègies per a empreses exportadores, les estratègies de marca i comunicació internacional, el finançament internacional i l’expansió internacional de start-ups”, ha explicat.

Les empreses interessades a rebre el Xec Tutories Internacionalització podran sol·licitar un màxim de dues tutories amb una ajuda màxima de 3000 euros. Les empreses seleccionaran el professional que els atendrà de una Borsa d’Experts confeccionada prèviament per Ivace entre professionals amb experiència contrastada en cadascuna de les matèries. La Borsa d’Experts es pot consultar en la pàgina web d’Ivace (consultar ací).

Aquestes ajudes compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional en un percentatge del 50% a través del programa Operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Per a la presentació i formalització de sol·licituds s’estableixen tres terminis: del 15 de gener al 28 de febrer de 2019; de l’1 de març al 31 de maig de 2019 i de l’1 de juny al 30 de setembre de 2019.

La tramitació del procediment serà electrònica a través de la pàgina web de l’Ivace.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací