L’Ivace obri el termini per a la sol·licitud de les ajudes Xec Tutories Internacionalització

657

Actualitat Diària

Les empreses valencianes poden sol·licitar a partir de aquest dimecres, 26 de febrer, la convocatòria d’ajudes Xec Tutories Internacionalització, amb la qual es facilita el desenvolupament d’un programa d’assessorament a les empreses de la Comunitat Valenciana en matèria d’internacionalització.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquestes ajudes s’emmarquen en el desenvolupament d’un programa específic d’assessorament a càrrec de personal expert, que assessora les empreses en diverses matèries rellevants del procés d’internacionalització.

“Secundem amb fins al 90% dels costos de contractació del personal expert i facilitem a l’empresa un acompanyament que va de 30 hores a 8 mesos de duració, en temàtiques tan rellevants com l’inici a l’exportació, l’inici a la contractació pública internacional, la revisió d’estratègies per a empreses exportadores o el màrqueting digital internacional”, ha detallat.

“També estan incloses les tutories per a les estratègies de marca i comunicació internacional, el finançament internacional, la presentació d’ofertes en contractació pública internacional i l’expansió internacional de start-ups”, ha explicat.

Les empreses interessades a rebre el Xec Tutories Internacionalització podran sol·licitar un màxim de dues tutories amb una ajuda màxima de 3000 euros. Les empreses seleccionaran a la persona que els atendrà d’entre una Borsa de Personal Expert confeccionada prèviament per l’Ivace entre professionals amb experiència contrastada en cadascuna de les matèries. La Borsa de Personal Expert es pot consultar en la pàgina web d’Ivace.

Aquestes ajudes compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional en un percentatge del 50% a través del programa Operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Per a la presentació i formalització de sol·licituds s’estableixen tres terminis: del 26 de febrer al 13 de març; del 14 de març al 29 de maig i del 30 de maig al 30 de setembre de 2020.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací