L’Ivace llança nous plecs de comercialització de sòl industrial a Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert

616

Actualitat Diària

L’Ivace ha llançat nous plecs de comercialització de parcel·les als parcs empresarials Nuevo Tollo d’Utiel, l’Espartal III de Xixona i el Campaner d’Alcalà de Xivert.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha assenyalat que els plecs, que s’han publicat aquest dimarts en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, (DOGV), “contemplen diferents modalitats d’adquisició de sòl industrial: compravenda, compravenda amb pagament ajornat i dret de superfície per a les parcel·les dels parcs empresarials d’Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert”.

Així mateix, el Parc Empresarial Nuevo Tollo d’Utiel ofereix a pimes i autònoms una nau industrial en les modalitats d’arrendament, arrendament amb opció a compra, compravenda o compravenda amb pagament ajornat.

Climent ha subratllat que amb aquestes condicions de comercialització “ajudem a les empreses en l’adquisició de sòl industrial de qualitat als parcs empresarials del vace per a la posada en marxa dels seus projectes i per a generar ocupació de qualitat i sostenible”.

“Des de l’Ivace i la Conselleria- ha continuat- apostem pels polígons industrials i pel sòl industrial com a element per a la reindustrialització del nostre territori i el fem amb atractives condicions de comercialització que estan recollides en el nou plec i amb altres actuacions com les ajudes per a la millora i modernització d’àrees industrials i el Mapa de Sòl Industrial”.

Les sol·licituds presentades seran objecte de valoració en concurrència competitiva. Entre els criteris per a avaluar-les es tindrà en compte principalment la creació de nous llocs de treball i el manteniment dels ja existents, la integració de personal treballador amb diversitat funcional, els contractes de formació i de foment de l’ocupació i els contractes amb dones. Així com la creació d’empreses d’economia solidària.

També es valorarà que l’empresa haja de desplaçar-se del nucli de població del municipi, la inversió del projecte industrial i la prestació de serveis complementaris que faciliten sinergies a les activitats de les indústries ja existents al parc empresarial.

Terminis i presentació sol·licituds

El calendari per a la presentació de les sol·licituds consta d’un total de sis terminis. El primer d’ells abasta des del 22 de gener de 2020 fins al 14 de febrer de 2020; el segon del 17 de febrer fins al 23 de març de 2020, el tercer inclou des del 24 de març fins al 15 de maig de 2020.

El quart termini per a presentar les sol·licituds abasta des del dia 18 de maig fins al 17 de juliol de 2020, el cinqué termini del 20 de juliol al 16 d’octubre de 2020 i el sisé termini del 19 d’octubre al 15 de gener de 2021.

Les persones interessades poden presentar la seua sol·licitud en el registre general de l’Ivace (Ciutat Administrativa 9 d’Octubre. Torre 2, Carrer de la Democràcia, 77), o als ajuntaments dels municipis d’Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert.

La informació sobre els plecs de comercialització es troba disponible en la web
consultar ací i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu promocion.ivace@gva.es.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací