L’Hotel Rosella de la cadena Intur obri les seues portes a Mallorca

338

Està situat molt prop de la Platja de Cala Millor, al nord-est de Mallorca

Actualitat Diària

L’arribada d’Hotels Intur als Illes Balears és ja una realitat. El nou destí vacacional de la cadena acull als seus primers hostes a Mallorca dones del passat cap de setmana.

L’Hotel Rosella és un establiment de 4 estreles enfocat al públic familiar, molt prop de la platja i en una zona amb multitud de propals culturals, esportives i d’oci. Concretament està situat molt prop de la Platja de Cala Millor, al nord-est de Mallorca, i entre els poblacions de Son Servera i Sant Lorenzo del Cardezar.

L’establiment compta amb més d’un centenar d’àmplies habitacions -totes eles dobles amb va salar, bany i terrassa- i entre els seues instal·lacions destaca una bonica piscina exterior amb servei de restauració i àmplies zones de relax i descans. 

Calç destacar també la seua oferta gastronòmica ja que, a més de tindre un servei de bufet de cuina mediterrània, compta amb cuina en viu perquè tothom puga gaudir durant la seua estada de menjar variat i adaptat als seues necessitats i gustos.

Lideratge en el sector

En ple procés d’expansió, Hotels Intur ha passat a formar part del prestigiós rànquing Hosteltur de cadenes hoteleres que superen el miler de quarts, sent la cadena valenciana que millor posició ocupa -anteriorment liderava el llistat de companyies amb menys de 1.000 habitacions-.

Amb aquesta nova obertura eleva a dotze el seu nomene d’establiments amb hotels en ciutats com Madrid, Sevilla, Sant Sebastià, Ciudad Real, Benicàssim i Castelló, i edificis d’apartaments a Sevilla, i València.

Mallorca suposa per a la cadena un destí estratègic que consolida el seu pla d’expansió en un dels destins líders i pioners en turisme vacacional a Espanya. 

Tal com indica Iker Llano, director general d’Hotels Intur “aquest creixement vindrà acompanyat de la consolidació, de la transformació digital i la millora cap a una gestió cada vegada més sostenible, on els persones seran clau per a oferir el millor servei i contribuir al creixement d’un sector tan vital per a l’economia del nostre país”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací