L’Hospital Sant Joan d’Alacant construeix un nou magatzem per al material sanitari

371

Actualitat Diària

L’Hospital Sant Joan d’Alacant ha invertit 600.000 euros en la construcció d’un nou magatzem que albergarà tot el material sanitari necessari per a fer front a la COVID-19 durant diversos mesos.

Es tracta d’una mesura que forma part de les línies estratègiques de l’hospital per a fer front a una segona onada de la pandèmia. Per això, s’ha tramitat mitjançant expedient d’emergència la construcció d’aquest nou recinte.

El magatzem se situarà al costat del servei d’Urgències i tindrà una capacitat de magatzematge de gairebé 800 m, ja que disposarà de dues plantes de 390 m cadascuna d’elles. En la primera se situarà tot el material sanitari i la segona es destinarà a despatxos administratius.

Actualment l’Hospital de Sant Joan compta amb aprovisionament de material sanitari per a diversos mesos i aquest material s’emmagatzema en diferents espais del centre hospitalari. Amb aquest nou magatzem es podran reagrupar en una mateixa zona i desenvolupar amb major eficàcia les labors de control i subministrament d’aquest material.

En aquest sentit, el nou espai albergarà el material sanitari per a l’atenció de pacients COVID-19, així com equips de protecció, màscares, guants, etc.

Actualment, s’estan duent a terme les obres de construcció i està previst que finalitzin a la fi de desembre o principis de gener.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací