L’estiu de rècord que espera l’Aeroport de Castelló: 17 vols setmanals i creixement de passatgers del 7%

578

Actualitat Diària

Ningú donava ni un duro per ell i ara és un dels aeroports espanyols que més creix. Ni més ni menys que un 166%. Una autèntica barbaritat després de les fortes crítiques que ha rebut des de la seua inauguració en 2015. De fet, l’Aeroport de Castelló va ser l’espanyol que més va créixer en 2019 en el que a nombre d’operacions aèries es refereix.

Va registrar un total de 6.515 vols, una xifra que triplica les 2.445 que van aterrar o van partir des de la base de Vilanova d’Alcolea en 2018.

A més, el nombre de passatgers també va registrar una pujada interessant. Com ja va informar Castelló Informació, el hub provincial va superar a 15 aeroports de la xarxa Aena, de la qual encara no forma part, encara que la Generalitat i Foment es troben en negociacions constants perquè això se solucione més prompte que tard. De fet, aquesta podria ser una de les taques negres. Cap dels seus vols comercials enllaça amb un aeroport espanyol. La idea és que ho faça primer amb Madrid-Barajas per a així connectar-ho amb vols internacionals.

Wizz Air, l’aerolínia fetitxe

wizz air castellonMientras tant, l’objectiu és tancar 2020 amb 175.000 passatgers, una xifra que suposaria un augment del 7% després de la incorporació de noves rutes, com són les de Marsella i Viena que operaran Volotea en el seu debut i Wizz Air, respectivament.

D’aquesta forma, la signatura hongaresa es convertirà en l’aerolínia fetitxe a Castelló. Operarà quatre vols —a Londres, Viena, Budapest i Katowice— i tan sols deixarà d’actuar un dia a la setmana durant el pròxim estiu. Serà el dimarts, que l’ocuparà Volotea per a viatjar a França en el seu itinerari setmanal.

Durant aquest estiu, a més, Castelló comptarà amb 17 vols setmanals que connectaran la província amb sis destinacions diferents.

També cal destacar la intensa labor de promoció turística de Castelló que estan fent la Generalitat i la Diputació a través de la base aèria en fires internacionals, sense anar més lluny fa dues setmanes en Fitur.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací