Les restriccions i limitacions de mobilitat impacten en l’ocupació hotelera de la Comunitat

446

Actualitat Diària

Ja estan disponibles les dades d’ocupació de la segona quinzena d’octubre que BigDataHosbec ha elaborat per a diversos punts i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana com Benidorm, la Costa Blanca, la província de València i la de Castelló. A més, en cadascun de les anàlisis proporcionem també l’històric de tot 2020 on es visualitza l’evolució de l’activitat i l’impacte de la Covid19 en el sector hoteler de la Comunitat Valenciana.

Pel que concerneix la província de Castelló, com porta succeint des de la represa de l’activitat turística la província de Castelló aconsegueix de nou la dada mensual més alta de les zones analitzades amb un 51%, superant lleugerament al mes de setembre. No obstant això, cal puntualitzar que l’oferta hotelera disponible està més limitada i és la menor de tota la comunitat però continua tenint estirada en el mercat de proximitat i sobretot les àrees d’interior.

El mercat nacional continua sent el motor de la província amb un 80% del total i és el destí en el qual menys han impactat les mesures restrictives de les últimes setmanes. La dada de previsió per a la següent quinzena continua sent optimista i se situa en gairebé un 47% en aquests moments.

La província de València recull la dada més baixa de totes les zones analitzades quinzenalment amb un 23,9%. malgrat ser una dada superior al de la primera quinzena d’octubre, finalment tanca octubre amb un 22,1%. Des del mes d’agost les dades cauen de forma accentuada per sota fins i tot de la primera quinzena de juliol quan començava de nou l’activitat en el sector.

Les previsions per als hotels de València no són molt millors i segons els resultats obtinguts en la nostra enquesta, només un 16% de les habitacions d’hotel disponibles estaran ocupades durant els primers 15 dies de novembre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací