Les platges de Nules tenen ja servei d’ambulatori i farmaciola per a garantir les necessitats de la població

667

Actualitat Diària

Les platges de Nules tenen a partir de l’1 de juliol servei d’ambulatori fins al 31 d’agost en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores. A més, l’horari de la farmaciola serà també fins al 31 d’agost, de dilluns a divendres, de 9.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i dissabte deIMG_318510.30 a 13.30 hores.

Així des de la regidoria de Sanitat s’assenyala que “des de la conselleria de Sanitat s’està fent un gran esforç per cobrir les necessitats de les poblacions marítimes dotat de personal i material les consultoris de les platges com és el cas de Nules. Així al llarg d’aquests mesos d’estiu aquest servei estarà en funcionament a les nostres platges, a més cal recordar que en els mesos de juliol i agost no hi haurà metge per les vesprades al Centre de salut encara que el servei d’urgències es manté com ara”, matisa la regidora de l’àrea, Susana Tusón.

Un any més l’Ajuntament de Nules ha instal·lat una Biblioplatja a la zona del far per a la campanya estival amb la qual es pretén fomentar la lectura a l’estiu.

Entre les novetats que hi ha respecte a l’any anterior cal destacar les diferents activitats que hi ha programades principalment per als més menuts, “a més del servei de préstec de llibres un any més hem fet una programació amb activitats de foment de lectura per al públic infantil i juvenil amb jocs, treballs manuals, tallers o conta-contes. Ja que la Biblioplatja forma part del programa de foment de la lectura que realitza la biblioteca municipal, que té diferents actuacions que es desenvolupen al llarg de l’any”, comenta la regidora de Biblioteca, Susana Tusón.

La Biblioplatja estarà oberta els mesos de juliol i agost en horari de dilluns a diumenge de matí d’11.00 a 13.00 hores i vesprada de 18.00 a 20.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací