Les millors il·lustracions per al Calendari Solidari de la Casa Ronald de València

669

Actualitat Diària

Enguany no t’importarà que passin els mesos ràpidament. És més, ho estaràs desitjant. Perquè cada fulla del Calendari Solidari 2021 de la Casa Ronald de València és una obra mestra que no et pots perdre.

La impremta CG ha reunit dotze dels millors il·lustradors i il·lustradores del panorama creatiu espanyol per a crear un calendari molt especial ple d’art i solidaritat.

Eva Vázquez, Pablo Amargo, David de les Heras, Laura Pérez, Àfrica Pitarch, Agustín Ferrer Casas, Carmela Major, Paco Roca, Nacho Casanova, Mamin Morillas, Cristina Duran i Xelon XLF són els dotze artistes que han contribuït solidàriament a la creació d’aquest calendari els beneficis del qual es destinaran íntegrament al manteniment de les instal·lacions de la Casa Ronald McDonald de València, una entitat que porta set anys oferint suport a centenars de famílies sense recursos amb nens petits en tractaments mèdics de llarga duarción.

“La nostra empresa sempre ha tingut un component solidari molt important de suport a entitats, i enguany col·laborar amb la Casa Ronald de València ha aconseguit entusiasmar a totes les persones que formem part de l’equip de la Impremta CG perquè és una causa que admirem i en la qual creem, i estem encantats de poder aportar el nostre granet de sorra,” ha manifestat Armand Llácer, coordinador del Calendari Solidari juntament amb la gestora cultural Cristina Chumillas.

La Casa Ronald de València és una de les quatre Casas que la Fundació Infantil Ronald McDonald té a Espanya. Des de la seva inauguració l’any 2013 ha allotjat a més de 1.300 famílies que han hagut de desplaçar-se fins a València perquè el seu fill o filla rebés tractament mèdic hospitalari. Les patologies que acull són molt àmplies: trasplantaments, neonatologia, oncologia… Més del 80% de les famílies que han passat per la Casa procedeixen de la mateixa Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací