L’Auditori de Castelló programa activitats per al públic infantil aquest cap de setmana

325

Oferirà tallers, música, teatre d’objectes i audiovisuals dirigits a famílies

Actualitat Diària

La Conselleria de Cultura, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), porta aquest cap de setmana, a l’Auditori de Castelló, una programació per al públic infantil que oferirà, entre d’altres, tallers, música i teatre d’objectes dirigits, sobretot, a xiquets i xiquetes.

L’Auditori programa regularment tallers com ‘Bebesol’, ‘Pequesol’ i ‘Amb bombo i platerets’. Tots tres inauguren aquest cap de setmana la temporada de primavera. Dissabte, a les 11.00 hores, tindrà lloc l’activitat ‘Amb bombo i platerets’, un taller per a famílies embarassades, però dirigit també a xiquets de bolquers de 0 a 6 mesos, i que suposa un espai per a enriquir el desenvolupament del xiquet a través de la música, la veu, el cos i el moviment. Aquest taller es desenvolupa al llarg de tres sessions, durant un trimestre. Cada sessió inclou un taller teoricopràctic participatiu i un microconcert.

Aquest diumenge, 23 d’abril, a les 11.00 hores, serà el torn de ‘Bebesol’. La proposta està dirigida a xiquets de bolquers de 0 a 16 mesos. A través de la música, del cos i de la veu, farem un viatge sonor cap a l’univers auditiu del xiquet. Un concert per a elles i ells, amb una selecció de les cançons de bressol més belles de totes les èpoques.

El mateix diumenge, a les 12.00 hores, arribarà ‘Pequesol’, destinat a un públic de fins a 5 anys. A través de la música i la paraula, escoltarem un ampli repertori de cançons de diferents èpoques i llocs del món. Obres populars valencianes, sefardites i d’autors com Brahms, Satie, Falla, Mompou, Monsalvatge o Matilde Salvador, ens faran viatjar en el temps, al mateix temps que acostaran aquesta música a tots els públics.

A banda d’aquestes activitats, l’Auditori de Castelló programa el diumenge 23 d’abril, a les 17.00 i 18.30 hores, l’espectacle ‘Demèter’. Un teatre d’objectes i audiovisual que forma part del projecte ‘Olympus Kids’, de l’Agrupación Señor Serrano.

Aquesta peça té com a protagonista la deessa Demèter, el déu Erisícton, els boscos d’alzines, la desforestació amazònica, les botigues de baix cost, els telèfons mòbils i l’extermini dels animals per a fer-ne hamburgueses. Una proposta que ens ajudarà a donar respostes a preguntes com què justifica l’explotació dels recursos naturals i què no. És legítim desbrossar un terreny per a plantar encisams? Quin n’és el límit, si és que n’hi ha cap? Quin és l’equilibri?

Totes aquestes propostes tenen un aforament reduït per a facilitar l’atenció dels menors.

Més informació, en el web de IVC

Concert de l’Orquestra Simfònica de Castelló

L’Auditori de Castelló programa, aquest dissabte, 22 d’abril, a les 19.30 hores, un nou concert de l’Orquestra Simfònica de Castelló, amb la direcció d’Álvaro Albiach i amb Robert Silla com a solista d’oboé. En aquesta ocasió, l’orquestra presenta un concert simfònic amb composicions de Xostakóvitx, Strauss i Brunetti.

El concert forma part de l’abonament de primavera de l’Auditori. Les entrades soltes tenen un preu d’entre 6 i 16 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de IVC.

Recordem que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet ‘Entrada i +’ que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací