L’Associació de Mestresses de Casa de Santa Magdalena viatgen a Gandia el 3 de setembre

779

En l’excursió es visitaran la ciutat de la famosa família Borja que va llegar esplèndids monuments arquitectònics com el Palau Ducal

Actualitat Diària

EXCURSIOGANDIAOK(1)L’Associació de Mestresses de casa de Santa Magdalena ha obert el termini d’inscripció per a una excursió, que organitza a Gandia, a la província de València, que compta amb el patrocini de la Diputació de Castelló. El viatge tindrà lloc el dimarts, 3 de setembre.

Les persones que participen en l’excursió programada visitaran la ciutat dels Borja, família poderosa de l’Edat mitjana, que va llegar esplèndids monuments arquitectònics com el Palau Ducal. A més, els magdaleners i magdaleneres, podran conèixer l’església de la Colegiata, el museu arqueològic i l’antic hospital de Sant Marc.

El preu del viatge és de 20 €, i a més de l’excursió, s’inclou en el mateix el dinar. Les entrades als museus no estan incloses en el preu del viatge. Totes aquelles persones interessades en aquest viatge hauran de posar-se en contacte amb la presidenta de l’Associació de Mestresses de casa de Santa Magdalena.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací