L’arribada de set creuers a PortCastelló portarà uns 7.200 turistes a la província

704

Actualitat Diària

PortCastelló continua en la seva escalada per a convertir-se en port de creuers. Com ja va avançar Castelló Informació, l’autoritat portuària va anunciar l’escala d’un nou vaixell de turistes, de la naviliera britànica Marella Cruises.

El treball de promoció en fires turístiques ha convençut a la creuerista operada pel touroperador TUI, que també ha tingut contactes recentment amb l’aeroport de Castelló per a connectar el país teutó amb la província, i serà la que més apostarà per atracar els seus bucs en el port. De les set arribades estimades, quatre els opera l’empresa alemanya amb seu a Hannover.

La temporada de creuers a Castelló s’iniciarà el 17 de maig, amb l’arribada del Crystal Espirit, de Crystal Cruises. Un petit navili que portarà un centenar de turistes a la província.

Posteriorment, els dies 14 i 17 de juny atracaran en el moll castellonenc el Sirena, de Oceana Cruises, amb uns 700 passatgers abordo i el primer Marella, que portarà a uns 1.600 turistes a Castelló.

A partir d’aquest moment, el Marella tornarà de nou els dies 22 de juliol, 26 d’agost i el 7 d’octubre.

7.200 turistes

En total, arribaran aproximadament uns 7.200 creueristes a Castelló en 2019. Aquesta forma de turisme està en auge i d’això es vol aprofitar l’autoritat que presideix Francisco Toledo. Com bé reflecteixen les últimes dades a nivell nacional el nombre de passatgers va incrementar al febrer un 6% i Espanya ja ocupa en el segon lloc mundial en recepció de creueristes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací