L’Ajuntament de Peníscola ha participat avui en el Comité estatal Interdestinacions de qualitat turística

631

Actualitat Diària

Avui ha tingut lloc la trobada entre els 21 membres que integren el Comité estatal Interdestinacions SICTED (Sistema de Qualitat Turística en Destinacions) per abordar els reptes del sector en aquest nou escenari condicionat per la crisi sanitària.

L’Ajuntament de Peníscola forma part d’aquest comité, juntament amb vint membres més de tot el país, en el qual avui s’ha valorat incorporar als seus criteris de distinció les prescripcions tècniques que establisca l’ICTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola). La voluntat conjunta és que aquestes prescripcions s’adapten a les especificacions del sector Turisme per poder-les assumir en els establiments d’allotjament, restauració, platges o balnearis; les prescripcions esmentades es consensuaran i establiran de forma coordinada amb les diferents administracions des de l’ICTE.

Des de Peníscola ens comprometem amb el treball, juntament amb el nostre empresariat turístic, d’incorporar els criteris necessaris per tal de garantir la seguretat de la nostra destinació” ha explicat la tècnica de l’àrea de Turisme en el municipi, Belén Miguel, assistent al comité de forma telemàtica.

De forma també consensuada i conjunta, les administracions integrants d’aquest comité estatal interdestinacions, s’han compromés amb el reforç de la visibilització de la distinció SICTED, “cal seguir posant-la en valoro i transmetent garanties i seguretat a través d’aquesta” ha explicat.

Peníscola, destinació SICTED, compta amb les seues platges, el seu Museu de la Mar, las sue Oficina d’Informació Turística i, fins i tot la seua Policia Local reconegudes amb aquest distintiu de qualitat; a més, al voltant de quaranta empreses turístiques de la poblaci´do compten també amb la distinció “en un compromís ferm i important de la destinació amb la qualitat turística i la seguretat de la destinació”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací