L’Ajuntament de Castelló incorpora un semàfor al Camí del Serradal per millorar la seguretat

629

La Regidoria de Mobilitat Sostenible promou la pacificació del trànsit en la zona costanera amb aquesta nova instal·lació

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló ha instal·lat un nou semàfor en el Camí del Serradal. La Regidoria de Mobilitat Sostenible que encapçala Jorge Ribes ha realitzat aquest projecte per a regular la creixent densitat del trànsit rodat en aquest punt. Concretament, el semàfor s’ha incorporat en el pas de vianants ja existent a l’altura del Camí Motor del Serradal.

«Amb aquesta mesura es reforça la seguretat dels qui es desplacen a la parada d’autobús situada en les proximitats de l’encreuament, facilitant, a més, un millor accés al transport públic», ha explicat l’edil Ribes.

Aquest projecte compleix amb diversos dels punts més destacats de l’Acord de Fadrell en matèria de mobilitat urbana. En aquest sentit, fomenta la mobilitat responsable en tant que pacifica l’entorn i millora la convivència entre els usuaris de la via pública. Gràcies a aquesta acció s’ha incrementat la seguretat dels vianants en un punt de considerable densitat del trànsit, sobretot en període estival, com és el Camí del Serradal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací