L’Agència Tributària Valenciana comptarà amb 24 llocs tècnics del cos superior de gestió de tributs

662

Actualitat Diària

L’Agència Tributària Valenciana comptarà amb 24 nous llocs de personal tècnic tributari per al que han sigut convocades les proves selectives d’accés al cos superior de gestió de tributs de l’Administració de la Generalitat.

La provisió d’aquestes places permetrà a la ATV completar la seua plantilla de personal tècnic, de manera que aquest organisme tributari podrà comptar amb una estructura més sòlida i professionalitzada.

En aquest sentit, l’augment de la plantilla per a comptar amb més professionals també comportarà agilitar la seua gestió i facilitar a les ciutadanes i ciutadans el compliment de les seues obligacions tributàries, al mateix temps que es continurá treballant en la lluita contra el frau fiscal en la Comunitat Valenciana.

A més, cal recordar que en els últims dos anys s’han convocat prop de mig centenar de places amb la finalitat de professionalitzar la plantilla de l’agència.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat la convocatòria de les proves selectives, tant del torn lliure general i persones amb diversitat funcional com del torn de promoció interna, pel sistema de concurs oposició.
En concret, s’han convocat 16 llocs del torn lliure i 8 del torn de promoció interna, però cal destacar que els llocs de treball que queden sense cobrir pel torn de promoció interna, després de la finalització del corresponent procés selectiu, s’acumularan als llocs oferits per torn lliure de l’oferta.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà al de la publicació d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana

Les sol·licituds es presentaran per via electrònica i s’emplenaran a través del formulari habilitat en el portal de l’Administració de la Generalitat (consultar ací) (Cercador d’Ocupació Pública, Descripció: 75/18, tramitar amb certificat), a més de realitzar-se també de manera telemàtica el pagament de la taxa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací