L’Aeroport de Castelló torna a xifres prepandèmia: Més de 140.000 seients disponibles a la campanya estival

681

Actualitat Diària

Les diverses aerolínies amb connexions amb Castelló han programat per a l’actual campanya estival, que inclou des de finals de març fins a finals d’octubre, més de 140.000 seients als vols regulars amb sortida o destinació a l’aeroport castellonenc.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha manifestat que l’oferta de places per part de les companyies aquesta temporada “suposa un increment substancial” respecte a la dels dos anteriors exercicis, marcats per la pandèmia.

El conseller ha explicat que les perspectives són positives quant a l’evolució del trànsit comercial a l’aeroport, tot i que ha advertit que el compliment d’aquesta previsió està supeditada a l’evolució del context internacional. “L’actual escenari d’incertesa i d’inestabilitat vinculat a la guerra d’Ucraïna ia la crisi energètica ens obliga a ser prudents”, ha afegit.

L’aeroport té previst acollir durant els set mesos de la temporada d’estiu més de 700 vols regulars, corresponents a vuit rutes nacionals i internacionals, operades per les aerolínies Wizz Air, Ryanair, Air Nostrum i Volotea. La coincidència de totes, prevista a partir del mes de juny, generarà 17 freqüències setmanals, fet que suposarà una xifra rècord per a l’aeroport de Castelló.

Actualment funcionen tres rutes regulars: Londres-Stansted (Ryanair), Brussel·les-Charleroi (Ryanair) i Bucarest (Wizz Air), totes amb dues freqüències setmanals, encara que la de Londres n’afegirà una tercera a partir del juny. El proper 2 de maig s’incorpora la connexió de Sevilla, d’Air Nostrum, i el 2 de juny la de Bilbao, de Volotea, totes dues amb dues freqüències setmanals

També al juny està prevista la posada en marxa de la resta de rutes internacionals operades per Wizz Air: Budapest, Katowice i Londres-Luton. Totes elles disposen de dues freqüències setmanals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací