L’Aeroport de Castelló mantindrà la ruta amb Bilbao de Volotea l’estiu de 2021

605

Actualitat Diària

La societat pública Aerocas ha ratificat un acord amb l’aerolínia Volotea per a mantenir la ruta estival de Bilbao, que operarà amb dues freqüències setmanals entre juny i setembre.

Aerocas i Volotea van subscriure al maig una modificació contractual que va permetre operar, entre el passat 11 de juliol i el 17 d’octubre, una ruta a Bilbao en substitució de la prevista a Marsella. Aquesta modificació va respondre a la necessitat d’adaptar-se a les circumstàncies excepcionals de la Covid-19.

Totes dues parts han acordat ara mantenir la connexió amb la ciutat basca, que continuarà operant durant la temporada estival en 2021 i 2022. Aquesta decisió ve motivada per les incerteses existents entorn l’evolució de la pandèmia i a la voluntat compartida de consolidar una ruta.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha destacat que, malgrat la crisi sanitària, la ruta de Bilbao “ha funcionat de manera positiva en la passada campanya estival, per la qual cosa considerem que tindrà un millor rendiment a partir del pròxim any, contribuint així a la recuperació del sector turístic a la província en un període tan complex”.

La connexió funcionarà entre els mesos de juny i setembre, oferint més vols dels previstos a Marsella.

D’altra banda, el conseller ha explicat que l’aeroport continua treballant amb les companyies aèries a fi de restablir, a partir de finals de març, les rutes internacionals que va caldre interrompre per la Covid-19.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací