L’Aeroport de Castelló busca ‘captar’ a Turquia noves oportunitats de negoci

697

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló participa en la fira de connectivitat aèria Connect Route Development Fòrum, que té lloc entre el 19 i el 21 de febrer en Antalya (Turquia), amb la finalitat de reforçar la projecció exterior de la infraestructura i de promoure noves oportunitats de negoci.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha explicat que al llarg de l’esdeveniment mantindrà diverses trobades amb aerolínies, aeroports i professionals del sector aeronàutic, a fi d’informar sobre les possibilitats de col·laboració que ofereix l’aeroport de Castelló, així com sobre els seus avantatges competitius.

Bernat ha assenyalat que té previst entrevistar-se amb representants d’aeroports europeus amb connexions programades amb Castelló, com són els de Viena, Marsella, Budapest i Katowice.

Segons el director de Aerocas, “la finalitat d’aquestes reunions és abordar la realització d’accions promocionals conjuntes dirigides a fomentar la utilització de les rutes i contribuir a la seua consolidació”.

Així mateix, el director general de Aerocas té fixats diverses trobades amb aerolínies, “que permetran continuar aprofundint en els contactes que es vénen mantenint per a l’obertura de nous mercats i el fiançament dels existents”.

Joan Serafí Bernat ha subratllat la importància de la presència de l’aeroport de Castelló en Connect, un dels principals certàmens de desenvolupament de rutes d’Europa, que reuneix a prop de 600 professionals del sector, incloent més 65 aerolínies i 250 aeroports. “Suposa un aparador internacional de primer nivell en el qual promocionar la infraestructura”, ha afegit.

El director de Aerocas ha manifestat la seua intenció d’exposar els avanços de l’aeroport, gràcies a la posada en marxa de noves rutes regulars i a la implementació d’activitats complementàries.

En aquest sentit, ha recordat que la previsió per a aquest 2020 és que la instal·lació aconseguisca el seu rècord anual de passatgers i operacions, a més de reforçar la seua cartera de serveis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací