El Consell instal·larà 15 nous punts Labora en diferents municipis de la Comunitat Valenciana

867

L’acord té per objecte la prestació de serveis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima a la ciutadania

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha aprovat la signatura d’un conveni entre Labora (Servei Valencià d’Ocupació), organisme dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i els municipis d’Alfafar, Altea, Dolores, El Verger, el Genovés, l’Alcúdia, Los Montesinos, Mutxamel, Nàquera, Orpesa, Paiporta, Picassent, Puçol, Sant Vicent del Raspeig i Torrent per a la instal·lació del sistema denominat Punt Labora.

L’acord té per objecte la prestació de serveis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima a la ciutadania, facilitant i agilitant la realització de tràmits, mitjançant la instal·lació d’aquest sistema en les dependències municipals dels esmentats ajuntaments.

Aquests acords s’emmarquen en l’impuls de la Generalitat per a la implantació dels Punt Labora en els municipis de la Comunitat Valenciana amb la finalitat d’afavorir la igualtat d’accés als serveis que ofereix aquest sistema.

Els serveis que presta el Punt Labora són la consulta d’ofertes d’ocupació en difusió; el meu Espai Labora d’ocupació; la renovació de la demanda d’ocupació; la consulta del currículum; la generació de certificats; la sol·licitud de formació, el registre d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i les meues ofertes.

Aquest servei està dirigit a facilitar a les persones usuàries, que no disposen d’accés a la xarxa Internet, els serveis del Portal d’Ús de Labora.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací