La UPV passa a online tota la formació dels títols del campus de Vera per l’alt volum de positius

492

Actualitat Diària

Divendres passat 2 d’octubre, es van realitzar proves PCR massives després de detectar-se una sèrie de contagis de COVID-19 en estudiants de la Universitat Politècnica de València relacionats amb el Galileu Galilei, el col·legi major de gestió privada que està situat al campus de Vera.

Fins al moment, els resultats que es van coneixent d’aquestes proves PCR llancen un alt nivell de positius, la qual cosa ha de conduir a les autoritats sanitàries a ampliar el rastreig de contactes pròxims.

Només al campus de Vera, des del 5 d’octubre

Per això, d’acord amb les autoritats sanitàries amb les quals la UPV està en contínua comunicació i amb l’objectiu d’evitar la propagació dels contagis, s’ha decidit que, a partir de demà 5 d’octubre, la docència de totes les titulacions de grau, màster universitari i doctorat del campus de Vera passi a manera online.

Aquesta modalitat de docència a distància es mantindrà mentre es facin rastrejos, es determini l’abast dels contagis i fins que les autoritats sanitàries indiquin una altra situació. La resta d’activitats del campus es mantenen amb normalitat.

Des del Vicerectorat d’Alumnat, Cultura i Esport, es demana als estudiants que romanguin atents a les comunicacions que des de la UPV o des dels centres es vagin emetent referent a això i, sobretot, que mantinguin totes les precaucions possibles (distància, màscara i higiene de mans) per a evitar contagis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací