La segona edició del FAC arriba a Borriana aquest cap de setmana

656

Actualitat Diària

La Regidoria de Festes i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana s’uneixen per a presentar la segona edició del “Festival d’Arts de Carrer” (FAC) que tindrà lloc els dies 21 i 22 de febrer al centre i als voltants de Borriana.

El festival començarà el divendres 21 a partir de les 20.15h al Mercat Municipal de Borriana amb la companyia Zum-Zum, la qual, en un món on conviuen els animals i les persones, ens aproparà als hipopòtams amb la representació “Hippos”.

Dissabte seguiran les actuacions a la plaça Francisco Tomás i Valiente a les 11h amb “Entrepans i vinyetes” de la companyia Impronenas, en què dos superherois que s’han escapat d’un còmic inventen historietes amb l’ajuda de grans i menuts. Un espectacle familiar d’improvisació, únic i irrepetible.

Més tard, a la plaça Major, la companyia Subcielo representarà “Cèl·lula”, una peça de tango en paret, una obra de dansa que inverteix l’escenari i s’atreveix a volar. Explora l’espai i les seues possibilitats, i representa la divisió de la cèl·lula que naix, se separa, es busca, es necessita i es troba, tornant-se inseparable, sempre condemnats a l’amor etern i perfecte, és a dir, un amor platònic.

A la vesprada, a la plaça Quarts de Calatrava i a la plaça Major, es repetiran les actuacions de les dos companyies, companyia Impronenas i companyia Subcielo per a tots aquells que vulguen gaudir pel carrer de l’art, la música i l’entreteniment.

Finalment, el Festival d’Arts de Carrer es conclourà a les 19h amb la representació de la companyia Xa Teatre a la vorera del Centre Municipal de Cultura la Mercè de Borriana amb “Sabates en l’aire”, dos amants que viuen en mons paral·lels que haurà d’unir, a través de la dansa i el circ, la terra amb el cel per crear el seu propi món. Una metàfora circense sobre l’amor i com superar les grans incompatibilitats que tenim les persones. Un poema visual sobre el cel i la terra.

El regidor de Cultura Vicent Granel convida a tots els ciutadans «a eixir als carrers i places de la ciutat per a gaudir d’este festival i omplir Borriana d’activitats artístiques durant el cap de setmana amb espectacles de qualitat i tots ells gratuïts.»

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací