La revista digital Horizon presenta “una aventura cap al disseny del Nissan Ariya”

629

Actualitat Diària

Per a homenatjar els innovadors que han fet realitat el crossover coupé elèctric Nissan Ariya, Nissan presenta la història mai contada sobre el disseny del Ariya en la revista digital: Horizon. Una revista digital personalitzada i repleta d’històries, fotografies úniques i vídeos exclusius; Horizon ofereix una vista sense precedents sobre la concepció d’aquest revolucionari model. Horizon narra exquisit detall com es va desenvolupar Ariya i esbossa els inicis del procés de disseny a través de la perspectiva dels equips de Nissan.

Horizon aprofundeix en el cor de Nissan Design Europe i inclou les opinions i reflexions des dels dissenyadors i directors de color, fins als moldeadores d’argila i modeladors digitals de l’evolució del model. Les anècdotes personals compartides per aquests equips revelen les seves passions, inspiracions i creativitat per al Ariya, i expliquen exactament com el primer esbós es va transformar en un concepte de disseny complet.

Des de la presentació mundial del Ariya al juliol d’enguany, clients de tota Europa han mostrat un gran interès per aquest cotxe: ja s’han registrat més de 10.000 persones. Oslo, Londres, Hèlsinki, París i Madrid són les principals cinc ciutats de residència de totes aquestes persones interessades.

“La innovació es defineix mirant més enllà de l’horitzó, explorant els límits de la tecnologia i de la creativitat per a crear una cosa nova i emocionant. Això és exactament el que representa el disseny del Nissan Ariya”, ha declarat Matthew Weaver, vicepresident de Nissan Design Europe.

Aquest contingut s’ha presentat a través d’una sèrie de sis històries úniques que ofereixen al lector detalls intricats sobre com es va fer realitat el concepte de disseny del Ariya, des de converses entre dissenyadors de primer nivell, fins a diaris de disseny dels artesans que han contribuït en el cotxe i l’exploració de la influència de l’art japonès, que conflueixen en el que Nissan ha anomenat Futurisme Atemporal Japonès. Cada història ofereix una mirada més pròxima al treball en equip, a la dedicació i a la passió que van contribuir a definir al Ariya com la nova icona de la Mobilitat Intel·ligent Nissan i com un vehicle que superarà les expectatives dels clients.

Les històries de Horizon cobren encara més vida en una atractiva sèrie de vídeos, accessibles a través de la revista digital i del canal de Youtube de Nissan Europa (enllaç). Horizon estarà disponible en versió digital per a gaudi de tota Europa.

Weaver afegeix: “El Ariya és l’inici d’un nou capítol per a Nissan. Representa el nostre nou i inconfusible llenguatge de disseny: el Futurisme Atemporal Japonès. Aquesta filosofia honra l’ADN japonès de Nissan amb una artesania exquisida, però incorpora una nova perspectiva que abasta la nostra visió d’un futur més connectat i electrificat”.

“El dur treball, la dedicació i l’ànima que els equips de Nissan Design Europe i l’equip de disseny japonès del nostre Centre de Disseny Global van posar en el Ariya han fet realitat aquesta visió. Amb Horizon, podem compartir les nostres pròpies experiències sobre com aquesta visió s’està fent plenament realitat amb el Ariya, i el que significa per a tots els que hem participat en la seva concepció. Esperem que la nostra història permeti que la gent se submergeixi en un nou i emocionant món del disseny de vehicles elèctrics”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací