La reina i dames de Vila-real de 2020 ajornen el seu regnat a 2021 i la cort d’honor de 2019 continuarà enguany

681

Actualitat Diària

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha mantingut hui una trobada per videoconferència amb el regidor de Festes, Diego A. Vila, integrants de la Junta de Festes i lesrepresentants de les corts d’honor de 2019 i 2020, després de l’aprovació ahir per part del Consell Rector de Festes de la suspensió de les celebracions patronals de Sant Pasqual davant la situació de la crisi sanitària per la Covid-19. Benlloch ha anunciat que, en consens amb la Junta de Festes, els partits polítics i les representants de les festes, s’ha decidit que la cort d’honor triada per a 2020 ajornarà el seu regnat a 2021 i durant aquest any seran les representants de 2019 els qui es mantinguen en el càrrec.

cort honor 2019-2020

Així les coses, María Carmona serà la reina de 2021, al costat de les dames Alejandra Chulvi, Andrea Girona, Ester García, Sofia Padullés i Tamara Munuera; per part seua, la cort de 2019, formada per la reina Carmen Rubert i les dames Tania Ripollés, Isabel González, Bárbara Martínez i Ágata Martínez, continuaran exercint el seu càrrec durant aquest any. Benlloch ha agraït la “comprensió” que han mostrat tant les joves representants de les festes com els membres de la Junta de Festes i els partits polítics a l’hora de consensuar l’anul·lació dels festejos patronals del mes de maig. De manera especial ha volgut agrair a les corts d’honor el “exercici de responsabilitat que, igual que tota la societat, estan fent en un moment en què el més important és superar la pandèmia i estar units per a véncer al virus”. “Pensem que la suspensió de les festes és la millor decisió en aquests moments i agraïm el consens”, ha indicat l’alcalde. “Esperem que al setembre puguem plantejar la celebració dels festejos de la Mare de Déu de Gràcia”, ha assegurat, encara que ha reconegut que “tot dependrà de l’evolució de la pandèmia” i de si és necessari continuar adoptant mesures de prevenció que pogueren alterar la celebració d’actes multitudinaris.

Per part seua, el regidor de Festes, Diego A. Vila, qui també ha agraït la “comprensió i col·laboració” per part de les joves representants de les festes, ha explicat que amb la decisió d’ajornar a 2021 el regnat de María Carmona i la seua cort, “assegurem que les joves puguen gaudir d’un any complet en el càrrec, perquè d’una altra forma, amb la suspensió dels actes de Sant Pasqual, la seua participació en les festes s’hauria vist entelada pel difícil moment que vivim”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací