La Policia de la Generalitat localitza una masia per a esdeveniments il·legals a Alboraia

834

Actualitat Diària

La Policia de la Generalitat -Unitat de la Policia Nacional Adscrita a la Comunitat Valenciana-, a instàncies de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i acompanyada d’un equip d’Inspecció de Seguretat Alimentària de la citada conselleria i de la Policia Local d’Alboraia, ha localitzat una masia en la qual se celebraven esdeveniments privats de manera il·legal.

En el moment de personar-se a la inspecció, hi havia a l’interior unes vint persones. Cal assenyalar que dues treballadores els van impedir l’accés, així com el propietari i responsable, que va acudir després de ser avisat de la presència de policies i agents, es va introduir a l’interior de l’immoble i va romandre al costat dels comensals sense atendre la demanda d’informació per part de la inspecció.

Aquest lloc, que no compta amb llicència d’activitat ni permisos municipals i realitzava publicitat oferint els serveis, havia estat objecte de denúncies.

Finalment, a més del responsable i dues treballadores es va poder identificar a catorze persones assistents tramitant-se actes per incompliment de la normativa COVID.

A més del propi informe de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, s’estan tramitant uns altres per a la seva remissió a la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, en tots dos casos “per obstrucció a la labor inspectora”, que es considera una de les faltes més greus amb elevades sancions. D’altra banda, també es donarà compte a la Inspecció de Treball i a la Delegació del Govern, per la greu desobediència del responsable al requeriment policial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací