La patronal i els sindicats signen el preacord de l’IV conveni col·lectiu del sector del taulell

2152

S’aprova un increment salarial del 2,5 per als anys 2018, 2019 i 2020 i es manté la jornada anual

La patronal, Ascer i els sindicats, CCOO i UGT han signat aquesta nit el preacord per al conveni laboral de la indústria del taulell a la Comunitat Valenciana. En termes generals, s’ha aprovat un increment salarial del 2,5% que s’aplicarà durant els exercicis de 2018, 2019 i 2020. Es manté la jornada anual i es formarà una comissió paritària.

Actualitat Diària

ASCER, CCOO i UGT han signat un preacord per a la renovació de l’IV conveni col·lectiu autonòmic per a la indústria de taulells, paviments i rajoles ceràmics de la Comunitat Valenciana. La signatura s’ha realitzat a les 22:00 hores amb els següents acords:

– Vigència: anys 2018, 2019 i 2020
– Increments: 2,5% en 2018, 2,5% en 2019 i 2,5% en 2020
– Increments aplicables sobre els conceptes de taules salarials del Conveni i sense compensació i absorció.
– Compromís en virtut del com es declara que si la suma dels IPC’s del període de vigència supera la dels increments pactats, aquesta diferència es tindrà en compte en la negociació del següent conveni col·lectiu.
– Manteniment de la jornada anual vigent.
– Creació d’una comissió paritària que aborde durant la vigència del conveni col·lectiu l’estudi de les diferents qüestions relacionades amb la jornada de treball.

El citat preacord serà sotmès als respectius òrgans de govern de les organitzacions signatàries per a la seua ratificació.

D’aprovar-se pels mateixos, es procedirà a la signatura del text definitiu i complet del Conveni Col·lectiu durant la primera quinzena del mes de setembre.

ASCER valora positivament el preacord per l’estabilitat que representa per a les relacions laborals del sector ceràmic durant els pròxims tres anys, així com per haver mantingut la durada de la jornada de treball, i aplicar-se els increments sobre els conceptes de taula.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací