La parròquia de Benicàssim obre les seves portes als fibers amb diferents activitats

701

Actualitat Diària

La parròquia de Benicàssim acull als fibers amb diferents activitats. Una de les iniciatives, és l’exposició que dorm entre les parets de la Sala Abadia, antic habitatge del rector de la localitat costanera. L’exposició ofereix imatges sobre les 25 edicions del Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que aquest any obre les seves portes del 18 al 21 de juliol. El segon dia oficial de l’esdeveniment, la parròquia de Sant Tomás de Villanueva organitza per cinquè any consecutiu una vigília d’evangelització i adoració des de les deu de la nit fins a la una de la matinada.

La parròquia s’ha preparat i ha penjat davant la façana del temple principal una pancarta que convida a la vigila. “És una manera d’enfortir la presència i ser més incisiu en l’anunci.”, explica el rector, Luis Oliver, i contínua: “A vegades Déu interpel·la a través d’aquests mitjans”. El dilluns ja començaven les activitats del FIB com a avantsala als dies forts de concerts.

La comunitat Serfs de Crist Vivo s’ha encarregat de l’organització de la vetllada. S’han organitzat en equips i un d’ells, convidarà als transeünts a entrar en el temple, on el Santíssim està exposat. Mentrestant, un altre equip animarà l’oració amb cants. La gent podrà confiar una intenció d’oració i dipositar-la en uns cistells davant a l’altar. L’any passat van participar més de 400 persones.

A més de la vigília del divendres, cada tarda està exposat el Santíssim en la capella de les germanes de la Sagrada Família de Natzaret (c/Tirant lo Blanc 10). Luis Oliver assegura que cada any, el diumenge participen en les Eucaristies joves que han vingut per al FIB . A més valora que no deixen el precepte dominical. En definitiva, es tracta per diferents mitjans de “sortir per a fer-se encontradizo”, explica evocant la consigna del Papa Francesc.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací