La Junta Electoral Central amplia el termini del vot per correu fins al dijous 20 de juliol

235

Les persones que van sol·licitar el vot per correu però no puguen acudir personalment hauran d’atorgar una autorització perquè el lliurament siga realitzat per una altra persona

Actualitat Diària

Segons l’acord adoptat per la Junta Electoral Central, el termini per al depòsit del vot per correu per a les Eleccions Generals s’amplia fins al dijous, 20 de juliol, en l’horari habitual de les oficines de Correus en tota Espanya.

Aquest termini finalitzava inicialment el dimecres, 19 de juliol, però amb la decisió d’ampliació adoptada, els ciutadans i ciutadanes que hagen sol·licitat exercir el seu dret al vot per correu per a les Eleccions Generals del 23 de juliol, disposaran de més temps per a depositar el seu vot.

Identificació en depositar el vot per correu

Igualment, la Junta Electoral Central ha acordat l’exigència del lliurament personal per l’elector en les oficines de Correus de la documentació necessària per a exercir el vot per correu. Per a això, en depositar el vot per correu, haurà d’identificar-se mitjançant la presentació del Document Nacional d’Identitat, passaport, permís de conduir, targeta de residència o qualsevol altre document vàlid que permeta identificar a l’elector, devent el personal de Correus procedir a la seua comprovació.

Les persones que van sol·licitar el vot per correu però no puguen acudir personalment a l’oficina de Correus per a depositar el vot, hauran d’atorgar una autorització perquè el lliurament siga realitzat per una altra persona en el seu nom. L’autorització haurà de ser signada per l’elector i acompanyar-se de fotocòpia del seu document nacional d’identitat, passaport o un altre document oficial identificatiu.

El personal de Correus no acceptarà el lliurament de documentació electoral pertanyent a un altre elector si no s’acompanya de la corresponent autorització signada per l’elector, que haurà de ser conservada, al costat de la fotocòpia del document oficial acreditatiu de l’elector i de qui lliurament en el seu nom la documentació electoral, per a la seua remissió a la Junta Electoral de Zona corresponent. 

Correus haurà d’assegurar el lliurament de tots els sobres amb vots en les respectives meses electorals en la jornada electoral del diumenge, 23 de juliol, dins dels terminis legalment establits.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací