La Generalitat reforça la xarxa de Tourist Info de cara a la temporada estival

646

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana, en col·laboració amb els ajuntaments de la Xarxa Tourist Info, ha ampliat el servei d’informació turística per a la present temporada amb la posada en marxa dels punts d’informació estivals.

En concret, en els pròxims dies obriran les seves portes més de 45 oficines o punts d’informació turística de la Xarxa Tourist Info que s’acosten així a les zones de major flux turístic.

En concret, a la província de València s’han instal·lat en els municipis d’Alboraia (2), Bellreguard, Canet d’en Berenguer, Daimús, El Perelló, Gandia, Miramar, Oliva, Piles, Puçol, Sueca, València (2) i Xeraco.

A la província d’Alacant, en els municipis d’Alacant, Altea, Calp (2), Benissa, El Campello (2), Elx (2), Callosa d’en Sarrià, Dénia (2), Finestrat, el Pilar de la Foradada (3), Santa Pola (2), Torrevella i Xàbia.

A la província de Castelló, en els municipis d’Alcalá de Xivert, Almenara, Benassal, Benicàssim (2), Borriana, Castelló de la Plana, Onda, Peníscola (2), i Vinaròs.

Tots aquests punts d’informació oberts per a reforçar l’atenció al turista en la temporada estival romandran oberts, en línies generals, fins a mitjan mes de setembre. D’igual manera, nombroses oficines de la Xarxa Tourist Info amplien els seus horaris i el nombre de professionals al capdavant d’aquestes.

Amb aquest reforç, els visitants i ciutadans compten amb més de 200 oficines d’informació turística i acolliment al client i més de 20 punts d’informació turística que, sota una mateixa imatge i criteris de qualitat homogenis, presten servei d’atenció i acolliment al turista al llarg de tot el territori autonòmic.

Cal destacar que un dels objectius essencials de la Xarxa Tourist Info és promoure l’hospitalitat com a principi bàsic i marc de referència per a totes les seves actuacions en turisme, tal com assenyala el Codi Ètic Turisme Valencià.

Els informadors turístics de la Xarxa reben als visitants assessorant-los i informant-los sobre l’àmplia oferta i activitats turístiques que ofereixen les destinacions de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, la Xarxa s’ha convertit en una eina fonamental tant per a complementar l’oferta turística entre les diferents destinacions, ja que totes les oficines informen del conjunt dels atractius turístics de la Comunitat Valenciana, com per a realitzar la promoció turística en destinació com a plataforma de difusió de l’oferta.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací