La Generalitat facilitarà l’accès al recinte de la Fira de València per als que vagen a Gastrònoma

745

Actualitat Diària

La Generalitat facilitarà del 8 al 12 de novembre els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen a la celebració de la Fira de Productes i Serveis per a Esdeveniments i Celebracions (Festa i Noces) del 8 al 10 i del Gran Esdeveniment de la Gastronomia (Gastrònoma) del 10 al 12.

Durant la celebració dels certàmens, els dies laborals el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minutos, mentre que el dissabte i el diumenge serà de 30 i 40 minuts, tots els dies entre les 6 hores i les 22 hores.

Els dies laborals, el primer tramvia des de Serradora eixirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim comboi des de Doctor Lluch serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 h, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte, el primer comboi des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6 hores, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 21.30 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 h i l’últim a les 22.19 hores.

El diumenge, la primera circulació des de Doctor Lluch partirà a les 7.20 hores i l’última a les 21.30 hores, mentre que des de Fira la primera unitat ho farà a les 8.15 hores i l’última a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací