La Generalitat facilita la mobilitat a Fira València per a acudir a Gastrònoma

405

Actualitat Diària

La Generalitat facilitarà el 8 i 9 d’aquest mes de novembre els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudeixin a la celebració del Gran Esdeveniment de la Gastronomia (Gastrònoma).

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas entre 30 i 40 minuts el diumenge, i de 20 minutos el dilluns, sempre entre les 6 hores i les 22 hores.

El diumenge dia 8, la primera circulació des de Doctor Lluch partirà a les 7.20 hores i l’última a les 21.30 hores, mentre que des de Fira la primera unitat ho farà a les 8.15 hores i l’última a les 22.19 hores.

El dilluns dia 9, el primer tramvia des de Serradora sortirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim comboi des de Doctor Lluch serà a les 21.29 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 h, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzin el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (consultar aquí ) i en les xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací